Tjenester

Rengjøring og maling av utvendig tak, vegger og fasader er nødvendig vedlikehold for å hindre at et bygg forfaller.

TAKVASK

Over tid samler det seg mose og alger på taket som holder på fukt. Det gjør taket mer utsatt for frostsprengning. Ved å rengjøre taket regelmessig kan man forlenge levetiden til taket med flere år. Vi bruker høytrykkspumpe 0-400 bar med varmt vann og kjører disc for å få best mulig resultat.

VASK AV FASADE

Å vaske fasaden handler ikke kun om at bygget skal se rent og pent ut, men er også en viktig del av vedlikeholdet av materialer og bygningsmasser. Ved å vaske fasaden holder man bygget pent og bevarer materialene, som igjen forlenger levetiden. Vask før maling er en nødvendighet for et godt resultat.

IMPREGNERING

Nøytralisering / impregnering utfører vi før vi begynner å male, som gir en god overflatebeskyttelse. Etter vi har vasket taket grundig påfører vi impregnering som skal beskytte mot at vann og fuktighet trenger seg inn i porene, og forhindrer mosedannelse, misfarging og smuss.

MALING AV TAK

Når man skal male takstein er det som alltid grunnarbeidet som avgjør hvor godt resultatet blir. Etter en ordentlig rengjøring og vask med høytrykkspyleren, for å få vekk mose og alger, legger vi på to lag med takmaling som gir et optimalt resultat. Taket blir som nytt, og løfter husets helhetsintrykk.

FJERNING AV MOSE FRA TAK

Fjerning av mose fra tak er viktig, siden mosen på taket ditt tiltrekker seg alt av fuktighet. Den vokser i alle sprekker den finner, og når det blir kaldere i været fryser mosen og utvider seg. På den måten kan den få taksteinen til rett og slett å sprekke opp.

Hvorfor skal du male taket?

Vær og vind sliter på taket, noe som gjør at taksteinen trenger vedlikehold.

Over tid vil det vokste alger og mose på taksteinene som holder på fukt. Gjennom vinteren gjør fukten taksteinen sårbar for frostsprengning som sliter på taket.

Når taket må vedlikeholdes er det vanlig å bytte hele taket, men det er ofte en stor økonomisk kostnad. Et like godt alternativ er å fornye taket ved å vaske og male det.

Når jobbes gjøres av en fagmann kan det øke takets levetid med 20 år. Og det til en langt rimeligere pris enn å bytte hele taket. Taket vil se helt nytt ut og resultatet er like bra.

Priseksempel

Det kan være mye å spare på å fornye taket, fremfor å bytte det.

Å bytte taket koster i gjennomsnitt 1500 kr per kvadratmeter. En typisk enebolig har en takflate på omtrent 200 kvadratmeter.

  • Bytte tak

    200kvm x 1500kr

    300.000,-
  • Takfornying

    200kvm x 250kr

    50.000,-

Pris inklusiv mva. Du sparer dermed 250.000 kroner for et like bra resultat!

Iso Paint Nordic

Vi samarbeider med Iso Paint Nordic som har over 45 års erfaring med å utvikle og produsere takmaling, fasademaling og impregnering. Malingen vi bruker oppfyller høye miljøkrav, samtidig som at den gir beskyttelse i mange år.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi jobber med privatpersoner, borettslag og bedrifter i hele Østfold. Har du spørsmål om jobben vi gjør eller hvordan vi kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt med oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle