Fasadevask

Vi har lang erfaring innen vask og vedlikehold. Vårt hovedmål er å gi kunden den beste utførelsen og materialer av topp kvalitet.

Vi utfører fasadevask

Å vaske fasaden handler ikke kun om at bygget skal se rent og pent ut, men er også en viktig del av vedlikeholdet av materialer og bygningsmasser.

Fasaden på et bygg tar imot mye juling fra naturen og elementene hvert år. Veggene dine må tåle alt av vær, vind, trafikkforurensing og enda mer. Alt dette tærer på fasaden og gjør at levetiden forkortes.

Når du investerer i en profesjonell fasadevask utført av oss, sørger du for at ytterveggene dine fortsatt står stått og beskytter deg mot naturen utenfor. Om for eksempel sopp og fuktighet får lov til å virke over tid, kan dette blant annet forårsake råte. Det kan bli en dyr affære.

Ved å vaske fasaden holder man bygget pent og bevarer materialene, som igjen forlenger levetiden. Vask før maling er en nødvendighet for et godt resultat.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud på fasadevask.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi jobber med privatpersoner, borettslag og bedrifter i hele Østfold. Har du spørsmål om jobben vi gjør eller hvordan vi kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt med oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle