Fjerning av mose fra tak

Vi har lang erfaring innen vask og vedlikehold. Vårt hovedmål er å gi kunden den beste utførelsen og materialer av topp kvalitet.

Vi utfører fjerning av mose fra tak

Mose er en stor utfordring for taket ditt, siden mose garanterer fuktighet.

Siden taket ditt står ute i all slags vær, er det garantert å tiltrekke seg alle mulige former for mikroorganismer. Dette gir gode vekstforhold for mose. Om man ikke regelmessig fjerner mose fra taket, kan dette føre til mange hendelser som til slutt gir dårlige forhold for lommeboka og bankkontoen din.

Fjerning av mose fra tak er viktig, siden mosen på taket ditt tiltrekker seg alt av fuktighet. Den vokser i alle sprekker den finner, og når det blir kaldere i været fryser mosen og utvider seg. På den måten kan den få taksteinen til rett og slett å sprekke opp.

Om du ikke fjerner mose fra taket kan den også til slutt sørge for at du får vannskader. Fuktigheten tiltrekker seg i tillegg sopp, og dette er noe du helst bør unngå. Fjerning av mose fra tak gjøres gjerne om våren.

Det er viktig med en taksjekk av og til for å merke seg om du trenger en god opprensing. Ta kontakt med oss i dag, så utfører vi fjerning av mose fra ditt tak.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi jobber med privatpersoner, borettslag og bedrifter i hele Østfold. Har du spørsmål om jobben vi gjør eller hvordan vi kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt med oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle