Takvask

Vi har lang erfaring innen vask og vedlikehold. Vårt hovedmål er å gi kunden den beste utførelsen og materialer av topp kvalitet.

Profesjonell Takvask

Over tid samler det seg mose og alger på taket som holder på fukt.

Dette gjør at taket blir mer utsatt for frostsprengning når det fryser på. Når sot og bioavfall samler seg på taket ditt, skaper dette et miljø der mosen har gode vekstforhold.

Mose vokser i sprekker på taket ditt og tiltrekker seg alt av fuktighet. Særlig på skyggesiden av taket trives mosen godt. Når mosen fryser om vinteren utvider den seg og fører til at taksteinen sprekker opp og ødelegges.

Ved å rengjøre taket regelmessig, forebygger dette at mose og alger tar over og skaper problemer. Med en god og profesjonell takvask kan man forlenge levetiden til taket med flere år.

Vi bruker høytrykkspumpe 0-400 bar med varmt vann og kjører disc for å få best mulig resultat.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi jobber med privatpersoner, borettslag og bedrifter i hele Østfold. Har du spørsmål om jobben vi gjør eller hvordan vi kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt med oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle