Om oss

Vi har lang erfaring innen vask og vedlikehold. Vårt hovedmål er å gi kunden den beste utførelsen og materialer av topp kvalitet.

Din fasade- og takfornyer i Rakkestad og omegn

Morten Fixit AS

Vi har spesialisert oss på overflatebehandling av tak og fasader og takfornying. Vi vasker og maler tak for privatpersoner, borettslag og bedrifter.

Rengjøring og maling av tak er en del av det grunnleggende vedlikeholdet av et bygg. Vi har lang erfaring, og har behandlet over 10.000 kvm med tak.

I dag er vi en bedrift med fire ansatte. Vi har spesialisert oss på takfornying og disponerer to biler med høytrykksutstyr og sprøytemaleutstyr med varme. Vi har oppgradert alt av utsyr og er klare for sesongen.

Morten Stordal

Daglig leder

Daglig leder Morten Stordal 52 år har lang fartstid og høy kompetanse inne overflatebehandling og fasade vask.

Han er utdannet innen offshore og overflatebehandling i Mandal. Startet sin karriere på utenriksfarts skip for 25 år siden hvor han jobbet som supervisor for oppgradering av tanker og dekk.

Videre har han jobbet 13 år på offshore med arbeidsoppgaver innen boring og overflatebehandling på plattform.

De siste 20 årene har han driftet eget firma ved siden av Nordsjøen, både i Norge og Spania med tjenester som fasadeoppgradering og renovering, hvor han også designet ferieleiligheter for sine kunder.

Morten har en unik kompetanse på vedlikehold av alle typer fasader. Han har stor kunnskap på de beste produktene for vedlikehold og utseende av bygningsfasader. I tillegg har han høy arbeidsmoral og en fantastisk service innstilling.

Morten Andreas Solgaard

Formann

Formann er Morten Andreas Solgaard. Andreas er 35 år gammel og eldste sønn av daglig leder.

Han har vært med siden starten av Fixit for 12 år siden, og på den tiden har han opparbeidet seg god kompetanse innen takfornying og fasadearbeid.

Andreas yter alltid god service og er svært effektiv i sitt arbeide.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi jobber med privatpersoner, borettslag og bedrifter i hele Østfold. Har du spørsmål om jobben vi gjør eller hvordan vi kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt med oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle