Om oss

Vi har lang erfaring innen vask og vedlikehold. Vårt hovedmål er å gi kunden den beste utførelsen og materialer av topp kvalitet.

Din fasade- og takfornyer i Rakkestad og omegn

Morten Fixit AS

Vi har spesialisert oss på overflatebehandling av tak og fasader og takfornying. Vi vasker og maler tak for privatpersoner, borettslag og bedrifter.

Rengjøring og maling av tak er en del av det grunnleggende vedlikeholdet av et bygg. Vi har lang erfaring, og har behandlet over 10.000 kvm med tak.

I dag er vi en bedrift med fire ansatte. Vi har spesialisert oss på takfornying og disponerer to biler med høytrykksutstyr og sprøytemaleutstyr med varme. Vi har oppgradert alt av utsyr og er klare for sesongen.

Morten Stordal

Daglig leder

Daglig leder Morten Stordal 52 år har lang fartstid og høy kompetanse inne overflatebehandling og fasade vask. Han er utdannet innen offshore og overflatebehandling i Mandal. Startet sin karriere på utenriksfarts skip for 25 år siden hvor han jobbet som supervisor for oppgradering av tanker og dekk. Videre har han jobbet 13 år på offshore med arbeidsoppgaver innen boring og overflatebehandling på plattform. De siste 20 årene har han driftet eget firma ved siden av Nordsjøen, både i Norge og Spania med tjenester som fasade oppgradering og renovering, hvor han også designet ferieleiligheter for sine kunder. Morten har en unik kompetanse på vedlikehold av alle typer fasader. Han har stor kunnskap på de beste produktene for vedlikehold og utseende av bygningsfasader. I tillegg har han høy arbeidsmoral og en fantastisk service innstilling.

Adrian Rodriguez Leon

Maler

Adrian Rodriguez Leon ble ansatt i selskapet starten av 2019. Han bringer med seg en mengde erfaring innen eiendomsvedlikehold fra hjemlandet Gran Canaria hvor han har jobbet som vedlikeholdsleder på hotell og også ansatt i Fixit SL. Han vokste opp på familiegården i Chira og tatt utdannelse innen fornybar energi. Adrian har gode løsninger og stor gjennomføringsevne og veldig god på kundeservice. Selv sier han: «Folket i Norge har fått meg til å føle meg veldig velkommen, selv om jeg aldri har vært så kald i mitt liv og jeg stortrives i jobben min!»

Gabby Woodmansey

Administrasjon

Gabby Woodmansey ble ansatt i selskapet i 2019. Hun jobber hovedsakelig med selskapets administrasjon, men du vil finne henne ute på jobb med hjelm og kjeledress. Hennes høy arbeidsmoral kommer av at hun elsker å tilegne seg ny kunnskap. Gabby er opprinnelig fra England, men hjemmet var Tauro, Gran Canaria. Hun har tatt utdannelse innen språk og realfag. Og har ansvaret for HMS og kvalitet i Morten Fixit AS. Fra hun kom til Norge i 2019 har hun byttet fra strandturer til å vandre gjennom den norske skogen. «Jeg skjønte ikke hvor vakkert Norge var, og første gang jeg så en elg var det magisk.»

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi jobber med privatpersoner, borettslag og bedrifter i hele Østfold. Har du spørsmål om jobben vi gjør eller hvordan vi kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt med oss.