Karl Johansgate 2 «TÅRNBYGGET»

Vi har en avtale som er vasking av alle gulv og trapper i fellesarealer i bygget på 8 etasjer hver fredag. I tillegg skal de vaske felles vinduer og dører i inngangspartiet, og vinder i fellesarialer i 2. og 3. etasje 2 ganger pr år.

Bekreftelse på jobber utført av Fixit Tak og Fasade AS.

Vi har en avtale som er vasking av alle gulv og trapper i fellesarealer i bygget på 8 etasjer hver fredag.

I tillegg skal de vaske felles vinduer og dører i inngangspartiet, og vinder i fellesarialer i 2. og 3. etasje 2 ganger pr år. Før 17.5. og før Jul hvert år.

Dette er utført meget bra. Det brukes en maskin til å vaske gulvet med, og er den beste utførte vaskejobben av de firmaer som har vasket for oss i vår 20 års historie.

Vi kan gjerne anbefale lignende jobber for andre.

 

Vi har også benyttet Fixit til en oppgradering av hele borettslaget innvendig.

  • Vi benyttet Fixit til nedvasking av hele borettslaget innvendig med tak, vegger gulv og trapper, som ikke har vært utført siden bygget ble satt opp for ca 20 år siden.
  • Maling av vegger i alle 8 etasjer inkl. garasje. De benyttet en fargekonsulent for valg av maling.
  • Gulv-maling, sparkeling  og vegg-maling i sykkelrom, gang inntil sykkelrom, og fuging av vinduer i sykkelrom.
  • De har skiftet til Led-lamper  i alle fellesrom og utvendig lys på balkonger i alle etasjer.
  • Siden bygget her vært nytt, har vi vært plaget av at murstein i de øverste etasjer har trukket vann og deler har falt ned i løpet av vinteren, I løpet av disse 20 år, har vi byttet ca 400 murstein. Fixit var på høsten 2019, og plukket ned mange løse deler av murstein. I samme jobben sprayet de bygget med et nøytraliserende stoff for å rense opp murstein å få vekk  uønsket groe.
  • Vi har også brukt Fixit på taket til å bytte hetter over lufterør, rense opp for rust og male alle rør som går over taket. De har også fått jobben med å rense taket for ”dritt og vann”.
  • Vi har benyttet Fixit til å bytte ut nesten alle kjøkken-hetter, rensing av ventilasjonsrør, og sette inn komfyrvakter der det ikke var det fra før.

 

Vi er meget fornøyd med måten disse jobbene har blitt utført på, og kan anbefale lignende jobber videre til andre!

Terje Andresen
Styreleder
E-post: terje.andresen16@gmail.com
Tlf.nr.: 911 22 623

Del denne anbefalingen

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle